LIDER MONDIAL IN MARIREA PENISULUI

COMANDĂ ACUM!
0332-413.498
Program: Luni - Vineri 8-20
Sambata    9-13



Autorizaţie pt comerţ în Romania:
Certificat : Serie AA/Nr.2306/2008
Importator Autorizat SC Razmed SRL Iasi
(www.bioresurse.ro - secţia suplimente nutritive)

 

 
Firma noastra, SC Razmed SRL CUI RO16502402 din Iasi este distribuitor oficial in Romania pentru tabletele Prosolution si detine autorizatia pentru comert nr 2306/2008.

 

Cel mai complet sistem 100% natural pentru marirea penisului!

 
 
CEL MAI BUN SISTEM NATURAL
DE MĂRIRE A PENISULUI!

SISTEM DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A MASCULINITĂŢII APROBAT DE DOCTORI ŞI DE SPECIALIŞTI ÎN DOMENIU

Experimentati de astazi noua noastră formulă astăzi!

Produsul nostru este fabricat într-o unitate aprobată cGMP. Noua noastră formulă este certificata pentru comoditate şi CALITATE.

Secretul pastilelor ProSolution™ se gaseste în ingredientele naturale proaspete şi eficiente găsite numai în formula noastră. Această combinaţie de extracte pure şi de nutrienti din această calibrare precisă u se poate găsi nicăieri altundeva!

Nu uitaţi – ingredientele din plante sunt puternice şi eficiente, dar NUMAI dacă sunt proaspete, pure şi robuste. Plantele bătrâne sau procesate necorespunzător sunt nefolositoare şi reprezintă o pierdere de bani. De aceea noi le folosim pe cele mai bune, şi asigurăm prospeţimea şi eficienţa la standarde stricte de inspecţie.

  

PASTILELE PROSOLUTION™ CONŢIN:

Solidilin™:

Acest compus conţine o componentă ce, comform numeroaselor studii efectuate pe animale, îmbunătaţeşte dorinţa şi motivarea sexuală. Şcoala de Ştiinţe Farmaceutice(Universitatea de Ştiinţe din Malaysia) a făcut un studiu pe şobolanii de vârstă medie şi rezultatele au fost mai mult decât mulţumitoare, observându-se o îmbunătaţire semnificativă a vieţii sexuale, atât calitativă cât şi cantitativă. Un alt avantaj al compusului este ca conţine L-Dopa, precursorul dopaminei, care este transmiţătorul neuro de plăcere din creier.

 

Taj şi şofrănaş:

Tajul şi şofrănaşul sunt componente vasodilatoare ce au rolul în deschiderea vaselor de sânge, ceea ce duce la creşterea fluxului sangvin înspre penis. Asta are ca efect erecţia, iar avantajul folosirii acestei plante este că, dilatând spaţiile vasculare ale penisului se reduce evacuarea sângelui ceea ce duce la o erecţie mult mai lungă. Un alt efect benefic al şofrănaşului este că conţine acizi graşi omega3 ce conform rezultatelor experimentale reduce riscurile unor boli cardiace.

Curcumina, o substanţă activă din şofranul indian, poate ajuta la vindecarea cancerului la sân şi prostată, prin distrugerea celulelor canceroase, au anunţat cercetătorii americani de la Universitatea Ohio.

Momordica:

Momordica charantia este o plantă agăţătoare originară din sudul Asiei, al cărei fruct este un important ingredient în bucătaria asiatică, fiind asemănător castravetelui, însă cu multe asperităţi pe suprafaţă şi cu un gust mai amar.

Studii clinice au evidenţiat o reducere a stresului oxidativ după administrarea acestui extract în comparaţie cu un lot martor de diabetici care nu au beneficiat de acest tratament. Extractul de momordica previne conversia lipoproteinelor cu densitate mică (LDL sau „colesterolul rău”) în plăci aterosclerotice, prin acţiunea radicalilor liberi formaţi excedentar în patologia biochimică a diabetului, inhibând astfel procesul de aterogeneză care însoţeşte diabetul şi angiopatia diabetică, cu toate consecinţele caracteristice complicaţiilor diabetului. Acţiunea antivirotică a extractului de momordica este de aproximativ 3 ori mai intensă contra virusului herpetic sensibil la aciclovir. Faţă de tulpinile rezistente la aciclovir, momordica este de 100 până la 1000 de ori mai activă decât acesta. Proprietăţile antiherpetice ale extractului de momordica pot aduce servicii importante terpeuticii actuale, având în vedere caracterul rebel al erupţiilor herpetice (orale şi genitale), dar şi implicaţ iile infecţiilor herpetice în etiologia unor cazuri de sindrom al oboselii cronice şi chiar în tratamentul curativo-profilactic al unor forme de tumori neoplazice induse virotic. Proprietăţile imunomodulatoare au fost remarcate în tratamentul unor afecţiuni dificile, ca poliartrita reumatoidă şi lupusul eritematos sistemic.

Apigenin şi amla:

Apigeninul este un bioflavonoid citric ce este folosit în primul rând în prevenirea şi tratarea cancerului. Amla este cea mai bogată sursă de vitamina C din lume. Bioflavonoizii, precum apigeninul, sunt cunoscuţi pentru funcţionarea lor sinergetică cu vitamina C ce are ca efect menţinerea sănătaţii vaselor de sânge. Astfel, această pereche de componente ajută la menţinerea organului dumneavoastră sexual sănătos şi funcţional pentru o perioadă mai lungă de timp.  

Arjuna:

Fiind recomandată în principal pentru afecţiunile cardiovasculare, arjuna este foaret importantă pentru o viaţă sexuală sănătoasă. Ea ajută la reglarea presiunii sangvine dar şi a ritmului cardiac. Planta are efect şi în accelerarea corpului, ceea ce are un rol deosebit de benefic în momentul actului sexual.

Cordyceps:

Este imunostimulator şi hepatoprotector (benefic în hepatite acute, cronice, ciroze post-hepatitice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (în timpul administrării de aminoglicozide şi cyclosporine, în insuficienţe renale acute sau cronice). Cu un puternic efect benefic asupra aritmiilor cardiace şi bolilor respiratorii, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală, acţionează ca hipocolesterolemiant şi antioxidant. Stimulează memoria persoanelor vârstnice şi este eficient în depresii şi dificultăţi de concentrare, îmbunătăţeşte calitatea vieţii la pacienţii cu tumori avansate. Are rol de ameliorare a disconfortului dat de picioarele obosite. Acest agent poate spori producţia de testosteron, ajutând astfel enorm la îmbunătăţirea eforturilor dvs. Conform unui studio efectuat pe şoareci cărora li s-a administrat Cordyceps, s-a observat că nivelul de testosteron din plasmă a crescut semnificativ atât în cadrul probelor de 3 zile cât şi în cadrul celor de 7 zile. Testosteronului este legat direct de dezvoltarea şi menţinerea poftei sexuale la bărbaţi.

Zinc (gluconat):

Printre principalele caracteristici ale zincul este importanţa lui în motricitatea şi calitatea spermei, precum şi rolul lui în producerea testosteronului. Cea mai  tolerată formă a zincul este gluconatul de zinc. S-a demonstrat cresterea de la 80% pana la 200% a motilitatii spermei si a volumului ei precuim si sinteza de testosteron.

Ciuperca Reishi:

Având rol în creşterea energiei şi a rezistenţei, ciuperca Reishi are şi proprietăţi antialergice, anti-inflamatoare, antivirale, antibacteriene şi antioxidante. De asemenea se presupune ca are efect în îmbunătaţirea stării de spirit şi a vitalităţii, beneficiile sale fiind perfecte pentru acţiunea din dormitor.


Musli:

Găsit în partea de sud-est a Indiei şi utilizat în medicina ayurvedică şi medicina chineză tradiţională, musli este folosit ca un afrodiziac sigur şi natural, fiind alternativa naturală la Viagra tocmai datorită numeroaselor sale beneficii

Shatavari:

Acest ingredient acţionează în principal ca un tonic pentru întreg organismul, fiind folosit şi de unii bărbaţi ce suferă de debilitate sexuală sau impotenţă. Are efect calmant asupra corpului şi rol în stabilizarea greutaţii corporale. Scade nervozitatea şi promovează somnul sănătos.



Drilizen™:

Drilizenul are ca scop creşterea eliberării de oxid nitric ce are ca efect prelungirea erecţiilor prin vasodilatarea coronară. Tot oxidul nitric ajută la relaxarea muşchilor netezi vasculari prin stimularea parasimpatetică, permiţând sângelui circulaţia către penis, respectiv o erecţie mai rapidă. Drilizen™ conţine un amino-acid de proteine, care este precursorul oxidului nitric în corp. El ajută la creşterea producţiei de testosteron, conţinând un ingredient activ cunoscut sub numele de protodioscin. Protodioscinul creşte secreţia de hormon lutein (cunoscut de asemenea drept hormon interstiţial care stimulează celulele). În teste, acest hormon reglează secreţia de testosteron de la celulele leydig (interstiţiale).

Bladderwrack:

Bladderwrack este un tip de algă marină găsită pe coastele Atlanticului şi ale Pacificului, promovată pentru rolul ei în sănătatea tiroidei şi folosit şi în cazurile de cholesterol înalt,  arterioscleroză, obezitate şi oboseală. Având o tiroidă sănătoasă metabolismul este mai întărit şi mai eficient ceea ce îmbunătaţeşte erecţia şi previne ejacularea prematură ducând la o bunăstare a vieţii sexuale.

 

Copyright © 2024 ProSolution Pills Romania | Home | Intrebări frecvente | Opinii clienţi | Ingredienţi | Mod de administrare | COMANDĂ |

Protectia Consumatorului