LIDER MONDIAL IN MARIREA PENISULUI

COMANDĂ ACUM!
0332-413.498
Program: Luni - Vineri 8-20
Sambata    9-13



Autorizaţie pt comerţ în Romania:
Certificat : Serie AA/Nr.2306/2008
Importator Autorizat SC Razmed SRL Iasi
(www.bioresurse.ro - secţia suplimente nutritive)

 

 
Firma noastra, SC Razmed SRL CUI RO16502402 din Iasi este distribuitor oficial in Romania pentru tabletele Prosolution si detine autorizatia pentru comert nr 2306/2008.

 

Cel mai complet sistem 100% natural pentru marirea penisului!

 
 

CEL MAI BUN SISTEM NATURAL 
DE MĂRIRE A PENISULUI!


CITIŢI CE SPUN CLIENŢII SATISFĂCUŢI

Un sistem de îmbunătăţire a vieţii sexuale masculine şi de virilitate cu declaraţii reale, semnate.

În fieecare zi vom primi marturii de la oameni care cauta sa aiba cele mai bune performante sexuale – atat pentru ei insusi cat şi pentru partenerele lor 

Mai jos veti vedea doar cateva din e-mailurile pe care le-am primit . Mii de barbati au experimentat sistemul ProSolution™, care le-a schimbat considerabil modul de a trai. Cititi mai jos cum se poate schimba viata dumneavoastra. Aceste comntarii au venit de la cilentii sitenului Prosolution 

“Folosesc pastilele ProSolution™ de mai bine de o luna şi acum am vazut deja modificari de aproape 1 inch sunt la ce-a de a douapauza de cate o zi de repaus intre exerciti şi functioneaza uimitor. Mi-ar placea ca asta sa mearga la infinit ”

Hunter Caskey, Texas SUA



“am folosit produsul Prosolution timp de 2 luni şi am castigat ½ inchi în grosime şi ¼ inch în lungime.Orgasmele mele sunt mai intense şi mi-a screscut şi putere de erectie mai mult.”

Daniel Hayes, SUA



“Am folosit acest produs timp de 3 luni şi ½ inch în lungime şi ¾ inch în grosime”

Rodney Schneider, Oregon SUA



“in primele 5 saptamani de folosire a acestor pastile pentru marirea penisului, am vazut unele modificari in alungirea penisului (7mm) si ingrosarea penisului (11 mm). Sunt foarte multumit de resultatele obtinute si abia astept sa paara si restul modificarilor din saptamanile ce vor urma ”

Alex Johnson, Arizona SUA



“dupa numai 2 saptamani de folosire am observat o diferenta uimitoare in ingrosarea penisului meu. Este mult mai gros si fiecare erectie este mult mai puternica. Urmeaza sa vad si ce se va mai intampla in celelalte luni de administrare”

Craig Murphy, Australia



“Tocmai am terminat prima cutie de pastile pentru marire a penisuluil. Marirea medie a penisului meu esdte acum cu 6 mm mai mare. A crescut cu 6 mm dar vreau o crestere mai mare. Am pastrat secret fata de prietena pastilele pentru marire pentru ca sa vad daca isi va a seama, si a observat . Am ajuns momentan pana la 6 si ½ inch. Am de gand sa continui sa iau pastileleProsollution”



Zack Lindenberg, California USA



Mult mai multe contacte sexulae, sufeream se disfunctie erectila, (erectiile aparea greu ori de cate ori aveam nevoie) penisuol meu acum in erectie este cu 4 cm mai mare in lungime si 1 cm in grosime”

L Anderson, Germania



“consistenta penisului este mult mai mere in erectie. Prietena mea a remarcat duritatea in erectie si a zis “doam,ne, trebuie sa fie de vre-o 8inch” este un pic optimistista remarca, dar incurajatoare”

Richard Klassen, N / A



“Am folosit pastilele pentru marire timp de 3 luni, am castigat 1 inch in lungime si 0.25 inch in grosime. Sunt intradevar multumit de rezultatele obtinute, la fel ca si sotia mea”


Robb Deval, SUA



“Folosesc Prosolution de doua saptamani si deja se simte o imbunattaire a erectiilor. Sunt pregatit sa iau in continuare ori cat este nevoie”



Irvin Neal, SUA



Am folosit doua cutii de Prosolution pentru primele 2 luni. Sunt impresionat de rezultate si doresc sa iau in continuare”



Sean aur, Alabama SUA



“iau de 6 liuni pastilele Prosolution. Am plecat de la 5.5 ingh lungime si 5.0 grosime, am ajuns acum la 7.5 lungime si 6.5 grosime. Sotia mea este incantata. Si-ar sori totusi sa continui pentru a obtine foarte putin mai mult de atat”



Tom Hall, California USA



Am observat ca atunci cand folosesc pastilele Prosolution erectiile sunt mult mai sanatoase si mai putrenice. Am observat de asemenea ca erectiile mele par mult mai pline in erectie si luam pilule inainte de sex pentru o incerede mai mare. Penisul meu a crescut si in stare normala/ flasca de cand folosesc pastilele atat de mult incat nu imia im fac grijile pe care le aveam in fiecare zi cand mergeam la munca. Orgasmele mele sunt mult mai intense atunci cand ejaculez.”



Alex 



“Sunt un barbat de culoare, tariesc in Danemarca, Am cumparat Prosollution si am luat din noiembrie anul trecut pana in februariea acestui an. Nu am urmat programul de exercitii de marire a penisului ci doar am luat pilulele. Am fost mai mult interesat de un control mai bun al ejacularii premature si nimic mai mult. Nu va pot spune cat de multe a beneficii am obtinut de la aceste pastile , mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata. Am reusit sa pot sa tin o erectie mai mult de 40 de minute.”



Peter, Danemarca 

 

 


 

 

 

 

Copyright © 2024 ProSolution Pills Romania | Home | Intrebări frecvente | Opinii clienţi | Ingredienţi | Mod de administrare | COMANDĂ |

Protectia Consumatorului