LIDER MONDIAL IN MARIREA PENISULUI

COMANDĂ ACUM!
0332-413.498
Program: Luni - Vineri 8-20
Sambata    9-13



Autorizaţie pt comerţ în Romania:
Certificat : Serie AA/Nr.2306/2008
Importator Autorizat SC Razmed SRL Iasi
(www.bioresurse.ro - secţia suplimente nutritive)

 

 
Firma noastra, SC Razmed SRL CUI RO16502402 din Iasi este distribuitor oficial in Romania pentru tabletele Prosolution si detine autorizatia pentru comert nr 2306/2008.

 

Cel mai complet sistem 100% natural pentru marirea penisului!

 
 

 

 

CEA MAI TARE FORMULĂ CREATĂ VREODATĂ PENTRU
MĂRIREA PENISULUI!

Ce sunt pastilele ProSolution™?

Aceasta este întrebarea a cărui răspuns poate aduce modificări esenţiale in viaţa dumneavoastră! ProSolution™ este un supliment nutritiv unic pe piaţă destinat numai bărbaţilor. Datorită ingredientelor sale active pastilele ProSolution™ sunt concepute pentru principalele nevoi şi preocupări ale bărbaţilor. Formula sa este complet naturală dar totuşi extrem de diferită de alte forme existente deja pe piaţă, secretul său constând tocmai în amestecul de ingrediente pe care sigur nu l-aţi mai văzut sub nici o altă formă. Astfel prin Pastilele ProSolution™ se oferă o nouă posibilitate de îmbunătăţire a vieţii sexuale masculine fără riscuri sau dezavantaje. Împreunã cu programul de exercitii puteţi obţine cele mai rapide rezultate.

Cum funcţionează sistemul ProSolution™?

Fiind un produs care acţionează foarte rapid, majoritatea clienţilor încep să observe rezultatele după primele 2 săptămâni de administrare a pilulelor ProSolution. Programul este susţinut de profesioniştii din domeniul sănătaţii, iar conform mărturiilor clienţilor este evaluat ca fiind numărul 1 tocmai datorită rapidităţii rezultatelor sale. Însă cel mai important avantaj al acestui tratament este că o data ce ProSolution™ intră în regimul dvs. zilnic, sunteţi gata de acţiune oricând! Nu necesită eliberare de reţetă, nu este nevoie să luaţi suplimentul în toiul acţiunii.

Ce va face Prosolution™ pentru mine?

Programul ProSolution™ are ca scop îmbunătăţirea vieţii sexuale, obţinerea unor orgasme mai intense, erecţii mai ferme şi partide care durează mai mult şi mai mult, oferindu-i partenerei dvs. tot ce îşi poate dori. Aceasta înseamnă că ar trebui să folosiţi sistemul ProSolution™ dacă doriţi:

* apetit sexual mai mare, foarte mare
* erecţii mai ferme ca piatra care par mai mari, mai largi şi mai pline
* ejaculări mari, impresionante
* încredere de sine mai mare atunci când faceţi dragoste
* excitare mai rapidă
* senzaţii mai intense, mai plăcute

Pentru mai multe informaţii cu legătură la rezultatele si timpul de acţionare vă sugerăm sa vizitaţi cu atenţie acest site sau să ne contactaţi la unul din telefoanele pe care le veţi găsi aici. Nu uitaţi însă că fiecare persoană este unică şi prin urmare şi rezultatele tratamentului se vor vedea în mod diferit: la unele vor apărea mai repede în timp ce la altele efectele se vor vedea mai târziu.

Există posibilitatea unor reacţii adverse a pilulelor ProSolution™ cu alte tratamente?

Nu cunoastem în momentul de faţã nici o contraindicaţie sau vreo interactiune cu alte medicamente pentru acest produs, este bine sa consultati înainte medicul care v-a prescris celelalte medicamente înainte să începeţi administrarea pastilelor ProSolution™ (sau pentru această problemă, orice alt supliment dietetic, inclusiv vitaminele). Vă rugăm să urmaţi instrucţiunile doctorului sau terapeutului dvs.

Există limite de vârstă in folosirea sistemului ProSolution™?

ProSolution pot fi luate pana la orice vârsta. Este bine sã discutaţi cu medicul dumneavoastra , deşi nu ar trebui sa fie nici un fel de problemã. Dacă urmaţi vreo medicaţie şi nu sunteti sigur, aveţi vreo nelinişte legată de sănătatea dvs. sau aveţi vreo boală, întrebaţi doctorul sau terapeutul dvs. înainte să luaţi pastilele ProSolution™ şi a începe regimul de exerciţii. Vă rugăm să urmaţi instrucţiunile doctorului sau terapeutului dvs.

Ar trebui folosit alternativ si un alt supliment de vitamine sau minerale în scopul imbunătățirii efectelor?

Nu este nevoie sa luati ale vitamnine sau minerale. Doar in cazul în care dvs. sau terapeutul dvs. aţi determinat că este nevoie să luaţi alte vitamine sau minerale, de orice fel, continuaţi să le luaţi împreună cu pastilele ProSolution™.

Care este modul de pastrare al pastilelor ProSolution™?

Pilulele ProSolution se depoziteazã/pastreazã într-un loc în care aţi pune şi vitamine sau medicamente obişnuite – într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Care este intervalul de utilizare al sistemului ProSolution™?

Pentru rezultate maxime se recomandă folosirea pe o perioadă de 4-6 luni, iar pentru menţinerea efectelor benefice asupra potenţei este indicată folosirea produsului în continuare.

Care este modul de administrare al pastilelor Prosolution™?

Noua formulă de pastile ProSolution™ necesită să luaţi pastilele de două ori pe zi. Una dimineata si una seara, pe nemancate. Nu este nevoie sa fie luate la ora fixã - este suficient sã fie între pilule un interval de o jumatate de zi.

Iniţial am folosit formula tradiţională de 3 pilule pe zi, dar datorită faptului că mulţi clienţi au găsit aceasta metodă nemulţumitoare am revizuit forma suplimentului şi, folosind ultimele tehnici de extracţie si capsulare, am condensat ingredientele sale active in doar 2 tablete, foarte uşor de inghiţit. Astfel, folosind această comprimare, formula noastră ProSolution este cea mai puternică de până acum iar efectul se vede în rezultatele ce apar mai repede decât  v-aţi putea aştepta. Un alt avantaj al programul ProSolution™ este că poate fi folosit  atâta timp cât doriţi fiind mai simplu ca niciodată sa obţineţi ceea ce visaţi cu doar 2 tablete pe zi.

De ce o pastilă si nu un lichid sau un praf?

Deşi la început am luat în calcul şi folosirea prafurilor sau poate a lichidelor, echipa noastră din Statele Unite ale Americii, din unităţile aprobate de cGMP, elaborând formula finală a ajuns la concluzia că prafurile si lichidele nu sunt recomandate.

Motivul este simplu: în momentul utilizării lichidelor şi prafurilor se utilizează doze aproximative prin ceşcuţe, pipete sau linguriţe. Folosind tabletele noastre se obţine cantitatea optimă de ingrediente active în raportul necesar pentru efecte maxime.

Daca iau deja alte pilule care conţin în mare parte ingredientele conţinute în pastilele ProSolution™ pot să obţin aceleaşi rezultate în privinţa măririi penisului?

Categoric nu! Pastilele ProSolution conţin ingrediente atent selectate, în concentraţii exacte, în aşa fel încât sã ducă exact la rezultatele menţionate mai sus. Luand separat plantele pe care le conţin pilulele nu vor apărea aceleaşi rezultate.

Cum pot fi sigur de efectul si siguranţa pilulelor Prosolution™?

Tot programul ProSolution este aprobat de doctori şi nutriţionişti tocmai fiindcă tabletele au în compoziţie ingrediente de cea mai înaltă calitate, 100% naturale. Capsulele noastre conţin doar ingrediente naturale selectate cu grijă din plante de cea mai înaltă calitate. Laboratoarele noastre de producţie sunt situate în Statele Unite ale Americii şi producătorii sunt aprobaţi de cGMP (care a obţinut cel mai bun premiu dat procesului de fabricare din plante).

Vă sfătuim să consultaţi medicul înainte de a utiliza orice produs, supliment nutritiv sau program de exerciţii. Este recomandat să citiţi şi care este amestecul nostru unic de plante pentru a fi sigur că nu sunteţi alergic la nici un ingredient. Cutiile noastre sunt sigilate de 2 ori pentru o mai buna protecţie.

Pot avea garanţia atât a discreţiei comenzii şi conţinutului, cât şi a anonimatului?

Suntem conştienţi că una din cele mai importante cerinţe ale clienţilor noştri este siguranţa datelor lor personale şi, din acest motiv, acordăm o atenţie specială acestui aspect. Confidenţialitatea datelor dumneavoastră este pe primul loc pentru noi. Ambalajul este simplu, discret şi fără nici un indiciu cu privire la conţinut. Nu transmitem datele personale ale clienţilor către terţi şi le folosim numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Adresa dvs. de e-mail şi detaliile de contact nu vor fi niciodată vândute iar societatea noastră este pe deplin conformă Actului pentru Protecţia Datelor. Nu incurajam spam-ul, nu furnizăm adresa utilizatorilor de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site. Nimeni nu va şti ce aţi comandat de la noi, decât dacă le spuneţi dvs.

În ce mod sunt graduale efectele sistemului Prosolution™?

După cum am mai precizat, fiecare persoană are un răspuns diferit la acest program, răspuns ce depinde atât de organism cât şi de vârstă. Totuşi, iată câteva constatări ale bărbaţilor după primele luni de utilizare a ProSolution:

* LUNA 1: O data cu pilulele ProSolution veţi primi şi programul de exerciţii For Men Only pe care vă încurajăm sa îl învăţaţi şi de asemena să începeţi să îl aplicaţi imediat cu toate tehnicile şi exerciţiile vizualizate acolo. Majoritatea celor care folosesc tratamentul împreună cu exerciţiile observă încă din prima lună primele creşteri ale libidoului sexual, o încredere mai mare şi o erecţie mai fermă.  Principalul avantaj însă va fi mulţumirea partenerei dumneavoastră care va observa cu siguranţă atât atenţia dumneavoastră mărită cât şi răspunsul mai puternic.

 * LUNA 2: Din această lună mulţi clienţi sunt încântaţi atât de faptul ca sunt mult mai sensibili şi experimentează stări de excitare noi dar mai ales datorită unei senzaţii remarcabil mai plină şi mai "cărnoasă" la erecţii. Cantitatea de spermă produsă va fi mai mare iar durata actului sexual va creşte considerabil acum având încredere să încercaţi noi tehnici şi mişcări, fără a vă preocupa de posibilitatea ejaculării premature sau de lipsa erecţiei. Unul din aspectele cele mai importante însă este că partenerele dumneavoastră vor începe să observe diferenţe MARI,  nu doar referitoare la  aspect cât mai ales referitoare la senzaţii, iar în cele mai multe cazuri răspunsul lor va fi printr-un libido crescut ce va duce la un sex mai plăcut pentru amândoi.

 LUNA 3: Prin continuarea programului veţi observa că timpul de excitare va deveni mai rapid devenind mult mai sensibili dar în acelaşi timp având şi un control mult mai mare. Cam în această perioadă (dacă nu mai repede) volumul de spermă ejaculat este semnificativ mai consistent şi în cantităţi mult mai mari, lucru ce de obicei încântă partenerele ce găsesc acest aspect foarte excitant atât din punct de vedere vizual cât şi psihologic. Un alt aspect uşor de observat, atât pentru dumneavoastră cât şi la partenere, va fi orgasmul ce va deveni mult mai intens şi prelungit.

* LUNA 4 ŞI DUPĂ: Viaţa dumneavoastră este complet schimbată acum nemaiavând grijile trecutului legate de performanţă sau plăceri sexuale. Totul este la nivel maxim: calitatea erecţiei este incredibilă, senzaţiile ating cote de neimaginat, ejacularea este intr-o cantitate mai mult decât perfectă şi totul vă face să vă simţiţi ca un star porno. Asta vă oferă un control mult mai bun şi, cel mai important, o încredere mult mai mare făcând ca plăcerea să atingă culmi superioare. Iar tot ce aveţi de făcut de acum pentru a păstra toate astea sunt o singură tabletă de ProSolution pe zi, iar dumneavoastră sunteţi de neoprit.

Ceea ce aţi obţinut folosind sistemul ProSolution este nu numai performanţa sexuală pe care aţi căpătat-o dar mai ales o imagine de sine mult mai bună ce se va reflecta în tot ceea ce veţi face pe parcurs. Si foarte important: tot ceea ce aţi folosit este NATURAL,  recomandat de nutriţionişti şi garantat 100%.

 

Copyright © 2024 ProSolution Pills Romania | Home | Intrebări frecvente | Opinii clienţi | Ingredienţi | Mod de administrare | COMANDĂ |

Protectia Consumatorului